Varen met verstandelijk beperkten

Beste Leden, Wij hebben van Hans Leissner van Nautica het verzoek gekregen of er bij WSV Brielle nog leden zijn die hem willen assisteren met bovengenoemd evenement. Hij organiseert dit evenement om het jaar, en het wordt ieder jaar groter. Het evenement vindt plaats op zaterdag 16 september a.s.. Wij als bestuur vinden dit een lovend initiatief, en ondersteunen het derhalve van harte!   Hans schrijft ons het volgende: Zo het er nu naar uitziet hebben we een enorm aantal deelnemers (ongeveer 50), en zouden "we wat hulp" kunnen gebruiken. Zou er binnen jullie Vereniging schippers zijn die mee kunnen/willen varen?  De dagindeling is grofweg: Aankomst gasten rond 10.00 uur bij ons in het clubhuis; versnapering/gebakje e.d. Indeling van de schepen. Rond 11.30 uur varen, bij WSV Brielle draaien we meestal en daarna even Brielle in, dan weer terug naar Nautica voor "patatje met". Dan begint het feest, disco/karaoke en dergelijke.  Het is altijd een dankbare activiteit en groeit eigenlijk alleen maar.  Kortom: Kun/wil jij binnen jouw Vereniging (mailing?) polsen of er nog meer schippers interesse hebben? De schippers hoeven geen kosten te maken voor eten/drinken in ons clubhuis, die kosten zijn voor Nautica. Dus: Als er leden zijn die met hun schip mee willen varen of anderszins hun diensten willen aanbieden, neem dan even contact op met Hans Leissner; 06-54267263. Voor vragen kunt u uiteraard ook bij hem terecht. Binnen WSV Brielle mag je ten aanzien van dit evenement contact opnemen met de secretaris, Ria Mol (secretaris@wsvbrielle.nl)